Project Kweek 5.0 – JUBILEUMEDITIE


Aangezien wij kort geleden jarig zijn geweest, moet er natuurlijk een feestje georganiseerd worden. Daarom zijn jullie allemaal uitgenodigd op 23 Juli s a.s. op de inmiddels beroemde (lees: beruchte) kwekerij aan de Kippershoekweg in Wierden.

Vanaf 20:30 uur is iedereen welkom! Het feest zal pas afgelopen zijn als de laatste naar huis gaat! Wij verzoeken iedereen om lekker op de fiets te komen (uiteraard is er ook parkeergelegenheid voor auto’s), want naast het feit dat er lekker weer voorspeld wordt zal er een dermate grote hoeveelheid alcohol geschonken worden dat je het niet eens in je hoofd zou moeten halen om in de dagen daarna weer achter het stuur te kruipen.

Voor de muzikale ondersteuning wordt deze keer het duo G&D ingevlogen zodat dit tot in de puntjes geregeld is.

Om de boel een beetje te financieren gappen we bij binnenkomst €15,- van je zodat je de rest van de avond onbeperkt kan zuipen. Voor de mensen die zich opofferen als BOB is een tientje genoeg. Niet dat we dit willen aanmoedigen, maar goed…

We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen zodat we de vorige editie dit jaar by far overtreffen. Daarom graag allemaal even aangeven of je aanwezig bent en of je nog andere mensen meeneemt. Deze kun je zelf uitnodigen voor dit evenement, zodat wij dit ook kunnen zien.

Graag even aangeven of je komt of niet, zodat wij hier rekening mee kunnen houden! Mochten jullie zelf nog vrienden of vriendinnen mee willen nemen dan kan dit natuurlijk geregeld worden, maar meld dit dan wel even aan ons zodat we hier ook rekening mee kunnen houden. Hopelijk allemaal tot 23 juli!